Hej Twitter!

Photo 2013-01-28 23 37 43

Vi har suttit ikväll och pratat om våra idéer och vision inför vårt andra möte med staden. Vi har pratat om drömmar och vad vi ser oss att detta kan bli. Vi tror så otroligt starkt på detta och brinner för detta mer än något annat. Vi har hittat vår kall. Nu ska även Twitter få dela vår passion. Hej Twitter! @vistartarenmara

2 svar på ”Hej Twitter!

  1. Lycka till med förhandlingarna med Göteborgs Stads Trafikkontor. Det är ju inte precis så att Trafikkontoret ser positivt på motionsarrangemang som innebär att biltrafiken på något sätt begränsas. Möjligheterna att få begränsa eller eller omdirigera kollektivtrafiken är ytterst små. Så om ni hoppas kunna springa på Göteborgs gator, så ger jag inte stora chanser. Inte ens cykelbanorna duger eftersom det är så många korsningar med biltrafik och den planskilda korsningarna är mycket få. Detaljkraven på avstängningar och antal banfunktionärer är mycket stora. Trafikkontoret lär nog förorda att om ni vill springa 42 km, så går det bra med 8 varv i Slottsskogen alternativt 5 varv på Åttan i Skatås. Göteborgsvarvet hade aldrig kunnat startas idag, då Trafikkontoret hade stoppat det redan på planeringsstadiet.

    • Hej Stefan!

      Vad roligt att det kommer in gissningar på vart loppet ska gå! Värt att notera är att alla våra bilder på instagram inte är från staden där loppet ska hållas, vi gillar att luras lite :-).

      Hoppas vi ses på startlinjen!

Kommentarer är stängda.