Möte med staden

staden

Idag har vi haft vårt första ”stora” möte. Vi träffade staden. Mötet gick över förväntan. Vi har fått ok att köra vidare och dom är väldigt spända på resultatet.

2 svar på ”Möte med staden

  1. Tjena grabbar! Hittade hit efter två av era gillningar på Instagram. Jag befinner mig mycket i bloggvärlden och har nu ungefär 20000 läsare i månaden. Jag brukar ofta klicka in när folk gör ”avtramp”, mest av artighetsskäl…
    Så hittade jag hit och jag måste säga stor tummen upp! Roliga och bra bilder, välskriven och underhållande text… Och jag är inte ens en maratonlöperska! Kul:-)

    Hoppas allt går bra för ett och att ni kan hålla igång den här bloggen så länge! 🙂

    • Hej Carro!

      Ledsen för sent svar, busy week! Vad roligt att du hittat hit och gillar vårt lilla projekt. Ja vi är lite nybörjare på detta så kul att du tycker vi gör ett bra jobb. Tack för din kommentar och vi hoppas att du kan tänka dig överväga att springa ett marathon :-). Ha det fint!

Kommentarer är stängda.