Nu närmar det sig…

Ni kanske undrar varför vi inte varit så aktiva på bloggen på sistone? Slå ett öga på nedräkningen så förstår ni kanske varför.. Nu börjar det dra ihop sig och snart ska Sveriges nya marathon offentliggöras!

Vi ser otroligt mycket fram emot att kunna vara offentliga kring detta men har samtidigt tyckt det varit fantastiskt kul att kunna dela med oss av vår resa, utan att röja några detaljer. Vi hoppas att ni har tyckt detta har varit lika kul som vi gjort. Självfallet hoppas vi även att få se många av er som följt oss på startlinjen när det väl kommer till race-day.

Photo 2013-03-29 17 54 21

Nu börjar det närma sig.. Och en del ledtrådar kommer att läggas ut efter hand som de sista dagarna tickar ner. Vi ses snart – over and out!

 

Löp väl och länge,

HMS

6 svar på ”Nu närmar det sig…

 1. Hej!
  Kul idé och intresssant projekt. Hur anmäler man sig? Hur mycket kostar det och vad ligger det? Många frågor som inte svaras på er sida. Men jag är väldigt glad över ert beslut att ta tag i ett nytt lopp oavsett om ni vet eller inte vet hur man gör. Sådant räcker tillräckligt för att inspireras att vara med på loppet. Ha det gott!

  • Hej Maria!

   Ja det är lite det som är tanken, att det är hemligt :-). Den 25 april går vi offentlig med all information och du kommer kunna anmäla dig. Fram till dess får du vänta… Löp väl och länge!

 2. 2,7 km utomhus idag! Premiär! Långt ifrån ett maraton men en god början på bättre kondition 🙂

  • Heja! Helt rätt. Distansen kommer att öka av sig själv det är bara att köra på.

Kommentarer är stängda.