Om oss

När orden var skrivna på whiteboardtavlan så blev det helt plötsligt verkligt. Ett marathon! Helt galet, vi har ingen aning om hur man arrangerar ett marathon? Vi är bara två killar som älskar att springa. Och så enkelt var det beslutet, vi startar ett marathon!

Vi hade båda en bakgrund som slackers (LÄS – män utan motivation, med början till en ölmage) och vi hade båda genomgått en kroppslig och själslig resa när vi, vid olika tidpunkter i livet, bestämde oss för att “ta tag i det”. Den ena killen slutade dricka cola och började springa. Den andra killen slutade dricka öl och började springa. Något år senare läste vi båda Christopher McDougals löparbibel “Born to Run”. Den ena killen slutade med skor och började vansinnesspringa. Den andra killen köpte fler skor och började vansinnesspringa. Och vi älskade det, tidiga morgnar och sena kvällar.

Vi började ställa upp i tävlingar och springa tillsammans. Vi sprang oftare, vi sprang längre, och vi sprang lyckligare. Men vid varje arrangemang fanns det saker där vi såg förbättringsmöjligheter. “1995 ringde och ville ha tillbaka sin hemsida och grafiska profil”, “Saharaöknen hörde av sig, de ville ha tillbaka sina obefintliga vätskekontroller”, “Nordkorea mailade, de ville ha tillbaka sin brist på korrekt information”. Nu räcker det. Vi startar ett marathon.

Vi har en vision. Vi vill starta ett marathon som våra barn en dag ska springa, och deras barnbarn efter dem. Oavsett om du är publik, löpare eller kompis så kommer du att få en upplevelse som du aldrig varit med om tidigare. Så välkommna in i vår värld, följ med oss när vi startar ett marathon! Det kommer bli tidiga morgnar och sena kvällar, men detta är vi vana vid. Detta är första gången vi gör detta. Men det kommer definitivt inte bli den sista.

Löp väl och länge,
Killen med skor & killen utan skor